Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Güvence Sisteminin Geliştirilmesi Konulu Toplantıdaydık

23.07.2019

Üniversitelerde gerçekleştirilen dış  değerlendirmeler, hazırlanan iç değerlendirme raporları ve değerlendirme takımlarının geribildirimleri doğrultusunda hazırlanan çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 23 Temmuz 2019 Salı günü Medipol Üniversitesi Konferans Salonunda (Kavacık Güney Yerleşkesi) düzenlenen “Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Güvence Sisteminin Geliştirilmesi” konulu toplantıya Sn. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT, Koordinatörümüz Sn. Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU ve Koordinatör Yardımcılarımız Macide Yeşim ALAN ve Emine İLHANLI katılım sağladı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel AKSU YILDIRIM, kurul üyeleri, kurul danışmanları ve yükseköğretim kurumlarının rektör, rektör yardımcısı ve kalite komisyon temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda 2018 Yılı Yükseköğretim ve Kalite Güvencesi Durum Raporu, Kalite Komisyonları İçin YÖKAK Bilgi Portalı, İç Kalite Güvence Sisteminde Program Değerlendirme Deneyimleri ve İç Kalite Güvence Sisteminde Program Değerlendirme ve Üniversitelerin Kullanımına Sunulacak Bilgi Yönetim Sistemi hakkında bilgi verildi.