Kurumsal Değerlendirme Süreçleri ve KİDR Hazırlanmasına İlişkin Toplantı Düzenlendi

23.12.2019

2020 yılı kurumsal değerlendirme süreçleri, takvimi ve Kurum İç Değerlendirme Raporlarının hazırlanmasına ilişkin konularda bilgi paylaşımında bulunmak üzere, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından, 23 Aralık  2019 Pazartesi günü Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda, 2020 Yılı Kurumsal Değerlendirme Süreçleri ve Kurum İç Değerlendirme Raporlarının Hazırlanmasına İlişkin Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Sn. Rektör Yrd. Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT, Sn. Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU, Koordinatör yardımcılarımız katılım sağladı.

Toplantıda YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme ve Kurumsal Akreditasyon Programı, Kurumsal Dış Değerlendirme ve Kurumsal Akreditasyon Programında “Rubrik” Yaklaşımı, 2019 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporlarının yazımı ve 2020 yılı takvimi hakkında bilgi verildi.