Kalite Komisyonu Toplantısı Yapıldı

30.01.2019

Koordinatörlüğümüz ev sahipliğinde İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonu’nda “Yükseköğretim Kalite Kurulu 2018 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu” konulu Kalite Komisyonu Toplantısı düzenlendi. Kalite Komisyonu, Kalite Koordinatörlüğü, Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Üyeleri ve Birim Kalite Temsilcileri’nin katılım sağladığı toplantıya Üniversitemiz Rektör Yrd. Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR, Genel Sekreter Alim TÜRKYILMAZ da iştirak etti.

Sn. Rektör Yrd. Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR'ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantı Sn. Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU'nun sunumları ile tamamlandı.

Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU sunumunda; Üniversitemizin 2018 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlığı için,

  • Kuruma Ait Bilgiler
  • Kalite Güvencesi
  • Eğitim – Öğretim
  • Araştırma, Geliştirme ve Toplumsal Katkı
  • Yönetim Sistemi
  • Sonuç ve Değerlendirme adı altında kurulan çalışma gruplarının tanıtımını yaparak Kurum İç Değerlendirme Raporunun; kurumun misyon, vizyon, strateji ve hedefleri doğrultusunda uygulama, gözden geçirme ve önlem alma süreçlerini içerecek şekilde hazırlanması beklendiğini ifade etti.

Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun sürekli iyileştirme çalışmaları kapsamında; yükseköğretim kurumlarından ve değerlendiricilerden gelen geri bildirimler doğrultusunda güncellenen Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu Sürüm 1.4 temelinde daha önce yükseköğretim kurumları tarafından hazırlanan raporlarda tespit edilen hatalara da değinildi.

Toplantı sonunda katılımcılar tarafından yöneltilen sorular Sn. Rektör Yrd. Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR ve Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU tarafından cevaplandırıldı.

 

DİLEK, ŞİKAYET TALEP FORMU
TALEP SORGULA