Üniversitemizin TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Dış Tetkik Süreci Tamamlandı

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Üniversitemiz, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 20-21-22 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen dış tetkik sürecini tamamladı.

Online devam eden tetkik sürecinden sonra yapılan Kapanış Toplantısına; Rektör Yrd. / Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU, Koordinatör Yardımcıları, Kalite Koordinatörlüğü Üyeleri, Ölçme Değerlendirme Komisyonu Üyeleri ve Birim Kalite Temsilcileri katılım sağladı.

Rektör Yrd. / Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT, TSE İstanbul Belgelendirme Müdürlüğü Tetkikçilerine teşekkür ederek yapılan değerlendirmelerin Üniversite Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına katkıda bulunduğunu ifade etti.

TSE Dış Tetkik Kapanış Toplantısı, karşılıklı tecrübe paylaşımı, iyi dilek ve başarı temennileriyle sona erdi.